Ancon Shop Butikssystem för butiker

Ett Pc-baserat kassaregister för butiker. Systemet har stöd för verksamheter som har behov av att hantera fler företag i en och samma kassaterminal. Programmet bygger på ett lätthanterligt och effektivt butikssystem. Utvecklat i Sverige för svenska behov och lagar.

Kassan styrs med pekskärm i en enkel meny och artiklar kan även läsas in med streckkodsläsare. Det finns möjlighet att ansluta trådlösa handdatorer med streckkodsläsare för att underlätta vid inventering. Det går även att hantera poängsystem för kundklubb, få ut en mängd statistik på försäljning mm.

Inmatning: Systemet är utformat för att enbart använda pekskärm eller tillsammans med streckkodsläsare.

Z- och X-rapporter: Förutom Z- o. X-rapporten, kan du ta ut rapporter för en önskad tidsperiod. Samtliga Z-rapporter samlas i ett historieregister.

Statistik och uppföljning: Rapporter för valfri period för försäljning per biträde och period eller försäljning per varugrupp, artikel och period. Vill du söka upp ett gammalt kvitto finns det en sökfunktion för detta. Du kan även söka på biträde, datum eller betalningssätt för att snabbt leta dig fram till rätt kvitto.

Lager: Programmet som ger dig full kontroll på lagerkvantiteter, förslag på inköpslistor, rapporter för inventering etc. det finns även en modul för inventering med handdator.

Pris: Vid förfrågan med önskade moduler

Ancon Shop för frisörsalonger

Klicka på bilden för mer info!

Ancon Shop Frisörsystem kan hantera ett eller flera företag i samma kassa. Perfekt för salonger där fler vill dela på en kassa och en eller varsin kontrollenhet. Att ha sin egen kontrollenhet kan vara till fördel vid arbetsförändring.

Några exempel på tilläggsmoduler:

Ancon Shop säljs i ett grundutförande där det går att lägga till önskade moduler. Detta för att du skall kunna skräddarsy programmet just för din verksamhet. Om du köper en enklare version kan du i efterhand komplettera med valbara moduler.

Modulen multiföretag möjliggör hanteringen av flera företag i samma kassaterminal.

SMS funktion: För att skicka meddelanden tii kunder.

Resultatstyrning: Ett antal rapporter och diagram som kan ge dig vägledning för att förbättra det ekonomiska resultatet.

Personal och arbetstider: Ett mycket användbart verktyg i programmet är schemaläggaren. Här kan du notera personalens arbetstider och viktiga händelser.

Bokföring:  Automatik för att överföra dagrapporterna till bokföringsprogram vilket spar tid och pengar, minskad risk för fel.

Fakturering: Programmet kan skapa underlag för fakturering av enskilda kvitton eller samlingsfaktura för flera kvitton.

Kortbetalning: kortbetalningsmodul för integrerad kortbetalning.