Ancon Guest Restaurangsystem

Ancon Guest är ett Pc-baserat kassaregister för restauranger.
Programmet bygger på lätthanterliga och effektiva moduler. Utvecklat i Sverige för svenska behov och lagar. Du styr kassan med pekskärm i en enkel meny. Man kan även få ut en mängd intressant statistik på försäljning mm

Paket: Ancon Guest säljs i olika paket, som innehåller moduler som du skräddarsyr för din verksamhet.
Paketen är Bas och Pro: Bas är utformat för barer och caféer. Pro är byggt för restauranger där man har behov av att hantera bord, skriva ut köksbongar, fakturera mm.

Bordsreservation: Du reserverar enkelt bord till kunder i ditt kundregister eller till strökunder. Du kan hela tiden se antalet lediga bord eller stolar.

Personal och arbetstider: Systemet innehåller ett register där du lägger in de viktigaste uppgifterna om de anställda och håller reda på personalens arbetstider. 

Säkerhet och Kontroll: Systemet har tre olika behörighets-nivåer för att säkerställa koppling till personalens befogenheter.

Statistik och uppföljning Du kan enkelt ta ut rapporter för valfri period som redovisar försäljning per kypare och period, försäljning per varugrupp, artikel och period. Du kan ta ut en kopia av en gammal nota. Övering till Excel för vidare bearbetning.

Ancon Hotell

Klicka på bilden för mer info !

Hotellprogrammet hanterar rum- och konferensbokningar. Programmet innehåller även all kassahantering med kort, kontant och fakturabetalning. Bokningar hanteras i en grafisk kalender för att ge en bra överblick och de bokade resurserna behöver inte låsas förrän vid incheckning.

Rummen kan i kalendern visas i valfri ordning. Kalendern visar vilka bokningar som är betalda eller ej med gästnamn och bokningsinformation. Man kan även med ett musklick se antalet beställda frukostar per dag.

Bokföring: Genom enkel överföring med automatik av dagsrapporter till bokföringsprogram via SIE fil eller e-conomic.

Backoffice: Installeras separat på en kontorsdator. Där kan du administrera kassan, ändra menyer, ta ut rapporter m.m.

Programmet har inga begränsningar i antalet bord, artiklar eller antalet menygrupper. Med en eller ett par klickar har du rätt sort och rätt pris på bong och nota.

Pris: Vid förfrågan med önskade tillvalsmoduler.